Spill Gratis

Disney-Figurer og Dalmatiner Hund

Spillet av jul

Disney-figurer og dalmatiner hund

Disney-Figurer og Dalmatiner Hund Vurdering: 6/10

Disney-figurer og dalmatiner hund spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, må du gjenta denne fint bilde av disse figurene fra Disney med en vennlig dalma hund. For å gjøre bildet, klikk på brikken eller biter du ønsker og flytte, ved å bevege musen. Når de treffer et stykke med en annen eller andre, vil bli justert automatisk. Målet er å fullføre bildet igjen, og har den opprinnelige tegningen av karakterene igjen. Mikke Mus, Langbein, Donald Duck og hans nevøer med sin maskot, en dalmatiner hund.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 20945 ganger. Vurdering 938 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 2278 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 20945 ganger
Disney-Figurer og Dalmatiner Hund

I dette puslespillet kan vi se Mikke, Minni, Donald og Langbein i snøen på juletider. Bruk musen til å velge og flytte brikkene. Mest populære Walt Disney familie scene med julen tegn. Mikke Mus, Langbein, Donald Duck og hans nevøer med sin maskot, en dalmatiner hund. Hundene er hvite med svarte flekker. Du må sette hver del av bildet i sin opprinnelige å komponere bildet og har alle tegnene i den nye plassen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Disney-Figurer og Dalmatiner Hund for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Disney-Figurer og Dalmatiner Hund. Og husk at dette er et gratis spill som heter Disney-Figurer og Dalmatiner Hund og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Disney-Figurer og Dalmatiner Hund er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Disney-Figurer og Dalmatiner Hund at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Disney-Figurer og Dalmatiner Hund
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239416
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53114
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43147
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!