Spill Gratis

dressing opp Mrs. Claus

Spillet av jul

Dressing opp mrs. claus

Dressing opp Mrs. Claus Vurdering: 6/10

Dressing opp mrs. claus spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Den unge jenta som vises i denne kjolen opp spillet kommer til et julebord. Du bør velge klær for dette partiet. Tror du du vil lykkes med utstyr valg? Du skjønner, det er et tema fest, og alle jule stil klær må være i tråd med resten av deltakerne. De røde, grønne og hvite farger er veldig karakteristisk for denne ferien, men du kan også kombinere dem med andre farger. Ha det gøy å lage forskjellige jule kostymer. Du kan også legge til tilbehør og endre sin frisyre slik at hver gang du spiller du har en annen modell.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9902 ganger. Vurdering 2233 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 158 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9902 ganger
dressing opp Mrs. Claus

I løpet av jula familier og grupper av venner kommer sammen for å spise lunsj eller middag sammen på bestemte datoer. For å delta på disse hendelsene folk vanligvis kle annerledes, i sine beste klær. I dette tilfellet kan også være morsomme øyeblikk, fordi folk med morsomme klær forkledd som Santa Claus, Mrs. Claus, alver av Nordpolen eller svært morsomme klær med juledekorasjoner. Hva klær liker du best med deg?

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter dressing opp Mrs. Claus for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt dressing opp Mrs. Claus. Og husk at dette er et gratis spill som heter dressing opp Mrs. Claus og det er relatert til Jul. Vårt nye spill dressing opp Mrs. Claus er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt dressing opp Mrs. Claus at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

dressing opp Mrs. Claus
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86430 stemmer
Spilte
1239977
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53284
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43335
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!