Spill Gratis

Dekorasjon av julegrana

Spillet av jul

Dekorasjon av julegrana

Dekorasjon av julegrana Vurdering: 5/10

Dekorasjon av julegrana spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Klassisk spill for de helligdager som er å sette pynt på juletreet, uten risiko for å brekke noe, så ville familien. Har et tre er grønt, ingen ingenting. Du blir nødt til å sette julelys, baller, kranser, pyntegjenstander og stjerne på toppen av treet. Lag så pen som mulig innredning. Slik det gjøres i ferien i hvert hus du må sette de dekorative elementene som trenger en klassisk treet, for å være midtpunktet i hele familien. Området der gavene er igjen å levere.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 14014 ganger. Vurdering 1456 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1556 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 14014 ganger
Dekorasjon av julegrana

Aktivitet som du må sette alle designelementer av et juletre. Se de ornamenter som du kan sette som lys, belysning er svært viktig, noe som er det som gjør det attraktivt. Ballene og kranser er det som gir mer farge. Barn lærer fra en ung alder at dette er midt i feiringen, har en spesiell plass i huset, og det er der vi får gaver. Nå kan du øve med din egen dekorasjon til jul symbolet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Dekorasjon av julegrana for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Dekorasjon av julegrana. Og husk at dette er et gratis spill som heter Dekorasjon av julegrana og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Dekorasjon av julegrana er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Dekorasjon av julegrana at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Dekorasjon av julegrana
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239494
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53134
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43172
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!