Spill Gratis

Rudolphs, Spark og Fly

Spillet av jul

Rudolphs, spark og fly

Rudolphs, Spark og Fly Vurdering: 4/10

Rudolphs, spark og fly spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Julenissen hjelpere har jobbet hele året forbereder julen. Når Julenissen slutt går for å levere presenterer den elves hodet ned til snowfields med Rudolph reinen å spille sine favorittspill: Spark og Fly! 1: Bruk musa til å sikte og klikk starte alv. Du har tre forsøk per runde. 2: Mens du er i luften, klikk en gang til fart og få ekstra høyde. 3: Målet er å samle så mange christmas pyntegjenstander som mulig, noe som gir deg 10 poeng hver. Du får også 1 poeng per etasje transittstopp. Tips: Hvis du beveger deg mot et hinder, fart for å komme bort fra det!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 13748 ganger. Vurdering 1313 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 762 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 13748 ganger
Rudolphs, Spark og Fly

action, skyting, idrett, Rudolph, spark, fly, Julenissen, jul, sikter, skyter,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Rudolphs, Spark og Fly for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Rudolphs, Spark og Fly. Og husk at dette er et gratis spill som heter Rudolphs, Spark og Fly og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Rudolphs, Spark og Fly er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Rudolphs, Spark og Fly at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Rudolphs, Spark og Fly
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239444
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53122
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43159
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!