Spill Gratis

Samle Inn Gaver

Spillet av jul

Samle inn gaver

Samle Inn Gaver Vurdering: 5/10

Samle inn gaver spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, er i Santa skøyter. Reinen har rømt med sleden full av gaver og noen gaver har falt fra himmelen i løpet. Din oppgave er å samle inn gaver til alle som måtte sørge på julaften. Bruk piltastene til å kontrollere problemet. Du må lage gaver faller i rød sekk julenissen. Reinen går gjennom himmelen som gave pakker og andre gjenstander faller til bakken. Du må samle så mange gaver som mulig uten å falle ned i snøen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8969 ganger. Vurdering 2611 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 66 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8969 ganger
Samle Inn Gaver

I dette spillet, er i Santa skøyter. Hans skids er veldig tung og noen gaver har falt ned. Din oppgave er å samle presenterer, slik at ingen trenger å gråte på julaften. Bruk piltastene til å styre Santa. Sett av julen. For himmelen vil passere julenissen og slede faller gaver. Du styrer hovedpersonen som går med skiene i snøen. Du må gå å plukke med sekk med rødfargede pakker som faller fra himmelen. Du må prøve noen verdisaker som faller på snøen. Når flere pakker plukke flere poeng du tjener. Har alle barn har sine glade jul i år.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Samle Inn Gaver for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Samle Inn Gaver. Og husk at dette er et gratis spill som heter Samle Inn Gaver og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Samle Inn Gaver er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Samle Inn Gaver at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Samle Inn Gaver
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86430 stemmer
Spilte
1239977
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53284
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43335
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!