Spill Gratis

Julen scener zoome

Spillet av jul

Julen scener zoome

Julen scener zoome Vurdering: 6/10

Julen scener zoome spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette spillet har en stor raritet, og for å finne ut at du må kontrollere zoom på scenen. Det er en serie bilder hvor vi kan zoome inn eller ut så mye som vi ønsker. Dette er en julegave scene som har en uendelig zoom. Du vil gjøre for å finne ut hva vi mener? Så ikke nøl med og prøve dette så nysgjerrig spillet nå. Å kontrollere det, det er bare to knapper: en pil av rød farge som zoome inn og grønn pil som zoome ut. Stilen på disse bildene er postkort fra 40-tallet, med en fin retro stil.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9784 ganger. Vurdering 2365 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 166 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9784 ganger
Julen scener zoome

De ulike bildene du vil se i denne serien av scenene er inspirert av postkort som kunne sendes rundt 40s. Disse postkortene ble brukt til å sende hilsener til venner eller slektninger som var borte. Det morsomme med dette spillet er at du kan zoome inn eller ut bilde uendelig fordi det looper. De ser ut som et bilde i en annen! Avdekke mysteriet med disse scenene spill utenom det vanlige.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Julen scener zoome for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Julen scener zoome. Og husk at dette er et gratis spill som heter Julen scener zoome og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Julen scener zoome er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Julen scener zoome at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Julen scener zoome
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239438
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53120
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43155
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!