Spill Gratis

Simpsons Bibelen tegn

Spillet av jul

Simpsons bibelen tegn

Simpsons Bibelen tegn Vurdering: 6/10

Simpsons bibelen tegn spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne scenen at du må gjenoppbygge, kan du se at Simpsons har blitt forkledd som bibelske figurer, i dette tilfellet å representere Nativity scene av Jesus. Målet med dette spillet er ferdig puslespillet passer alle bitene på kortest mulig tid. For å gjøre dette, klikk og dra den brikken du ønsker å plassere og slipp knappen når du vet hva stedet skal plasseres. Hvis plasseringen er riktig, er de delene sammen automatisk. Du kan også flytte grupper av deler. Når du er ferdig med puslespillet vil du se hele scenen der Homer, Marge, Bart, Lisa og andre tegn vises.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11693 ganger. Vurdering 1909 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 594 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11693 ganger
Simpsons Bibelen tegn

Disse populære tegneseriefigurer gjenskaper scenen Jesu fødsel i stallen i Betlehem. Bart har på seg en bleie som Jesus fra Nasaret. Homer og Marge vises kledd som Saint Joseph og Jomfru Maria, og de ​​andre karakterene som Karl og Lenny (som er to gjetere) eller Frink, Skinner og Hibbert (kledd som de tre vise menn) er også kledd i klær som ble tatt på tiden. Gjenskape scener av julen med Simpsons tegn.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Simpsons Bibelen tegn for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Simpsons Bibelen tegn. Og husk at dette er et gratis spill som heter Simpsons Bibelen tegn og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Simpsons Bibelen tegn er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Simpsons Bibelen tegn at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Simpsons Bibelen tegn
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239414
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53114
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43147
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!