Spill Gratis

Julenissen mot romvesener

Spillet av jul

Julenissen mot romvesener

Julenissen mot romvesener Vurdering: 9/10

Julenissen mot romvesener spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Har du det som trengs for å redde verden fra en invasjon på juledag?. Din drøm om å kjøre en slede kan bli virkelighet med dette spillet! Forsvar mot angrep av romvesener skyting og unnvike angrep over himmelen. Bruk pilene til å flytte sleden og tastaturet space for å skyte. Du må være forsiktig med å plukke pingvinene å løse når romvesenene ødelegge. På slutten vil du spille konfrontere den store sjefen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7500 ganger. Vurdering 2567 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 9.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
9

Vurdering basert på 226 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7500 ganger
Julenissen mot romvesener

Julenissen lider et angrep av romvesener som du flyr gjennom himmelen med sleden sin. I denne action spillet må du skyte den flygende tallerkener som skyter deg. Julenissen kjelken mens pilotering UFOer sveve. Du må unngå skudd og skyte for å drepe fiender. Når en av fienden dør mister en pingvin du må prøve å fange, vil det gi deg ekstra poeng. Ved himmelen flyr gavepakke som vil gi deg våpen og ekstra alternativer hvis du tar. En morsom og enkel aktivitet for denne julen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Julenissen mot romvesener for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Julenissen mot romvesener. Og husk at dette er et gratis spill som heter Julenissen mot romvesener og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Julenissen mot romvesener er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Julenissen mot romvesener at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Julenissen mot romvesener
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86402 stemmer
Spilte
1234038
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6722 stemmer
Spilte
51786
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3136 stemmer
Spilte
41795
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!