Spill Gratis

Riste Snøballen

Spillet av jul

Riste snøballen

Riste Snøballen Vurdering: 4/10

Riste snøballen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Med musen må du flytte de snøballjulenissen . Når snøen begynner å falle på landskapet, klikk med musen på snøfnuggene for å gjøre dem hoppe. Du må blåse opp så mange snøflak som du kan for å få flere poeng, så se nøye hvor dere stikker. Hvert klikk på et snøfnugg multipliserer score. Først ristet kraftig krystallkule og deretter prøve å fange snøflak før de faller for å få bedre score. Rist verden av julenissen og gjøre rumble vare så lenge som mulig!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10792 ganger. Vurdering 1891 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 278 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10792 ganger
Riste Snøballen

I en krystallkule fylt med vann har et vinterlandskap. Jule landskapet med en snømann. I spillet må du riste ballen til å gjøre snøflak flytte rundt på himmelen. Når du stopper du må prøve å klikke nøyaktig på de hvite flekkene. Jo flere klikk jo flere poeng du gjør. En morsom aktivitet for de julebord. Spill og ha det gøy med snø og julenissen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Riste Snøballen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Riste Snøballen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Riste Snøballen og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Riste Snøballen er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Riste Snøballen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Riste Snøballen
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239416
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53114
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43147
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!