Spill Gratis

Snoopy dekorerer juletreet

Spillet av jul

Snoopy dekorerer juletreet

Snoopy dekorerer juletreet Vurdering: 4/10

Snoopy dekorerer juletreet spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Snoopy er trist fordi ingen liker juletre han valgte, og han trenger din hjelp. For det, må du pynte treet, klikke ornament med venstre knapp musen og flytte ornamenter med musen bevegelse. Charlie Brown er trist fordi ingen liker juletre han valgte og trenger din hjelp. Du må pynte juletre med ornamenter vi foreslår. Vi har julelys. Vi har glasskulerog fargerike blomsterkranser. Alle de klassiske juledekorasjon for deg å spille med din egen treet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10040 ganger. Vurdering 2074 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 246 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10040 ganger
Snoopy dekorerer juletreet

Snoopy, hunden tegneserier og tegnefilmer har et juletre å pynte. Det har ingen dekorasjon på, så din jobb i dag er å lage en fin dekorasjon til høytiden. Du må sette dekorative kranser, farget lys, baller dekorasjon og ikke glem å toppen av alt med stjernen på toppen. The Christmas klassiske dekorative elementer til din disposisjon. Ikke glem å sette de fargede lysene. Ved slutten av all farge sett stjerne gjør treet er fullstendig. Jeg håper du gjør en god jobb.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Snoopy dekorerer juletreet for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Snoopy dekorerer juletreet. Og husk at dette er et gratis spill som heter Snoopy dekorerer juletreet og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Snoopy dekorerer juletreet er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Snoopy dekorerer juletreet at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Snoopy dekorerer juletreet
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239438
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53120
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43155
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!