Spill Gratis

puslespill av røde juleball

Spillet av jul

Puslespill av røde juleball

Puslespill av røde juleball Vurdering: 5/10

Puslespill av røde juleball spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, må du gjøre et puslespill av et juleball hengende fra gren av et grantre. Du bare velger hver brikke og dra den til rett sted. Vanskeligheten for dette puslespillet er at det er et område der noen uklare former og farger som kan forvirre deg vises, men hvis du ser nøye kan du fullføre dette puslespillet. Ballen du ser er rød med hvite stjerner gir det en veldig festlig utseende. Nederst vil du se din tid på dette puslespillet. Du kan fullføre den flere ganger for å forbedre poengsummen din.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10588 ganger. Vurdering 2100 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 214 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10588 ganger
puslespill av røde juleball

Julekuler er de viktigste motivene som ofte finnes i juletrær. Den mest skjøre glass kan fremstilles, men de er ofte fremstilt med sterkere materialer som plast. De er vanligvis fargerike og har ofte lyse elementer som glitter. Er også vanligvis ledsaget av lys og kranser for å fullføre juletre dekorasjon. Med dette puslespillet kan du også dekorere skrivebordet ditt med en vakker rød ball.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter puslespill av røde juleball for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt puslespill av røde juleball. Og husk at dette er et gratis spill som heter puslespill av røde juleball og det er relatert til Jul. Vårt nye spill puslespill av røde juleball er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt puslespill av røde juleball at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

puslespill av røde juleball
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239402
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53113
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43144
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!