Spill Gratis

Puslespill av Julebilder

Spillet av jul

Puslespill av julebilder

Puslespill av Julebilder Vurdering: 6/10

Puslespill av julebilder spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, har vi tre bilder med typiske julen scener, må vi gjenoppbygge. Du velger hvilket bilde du ønsker å konvertere til puslespillet og også den type stykker som vil brytes. Har ulike typer deler. Også hvis du ønsker bitene er i riktig retning, eller hvis du vil bitene skal roteres for å gi til riktig posisjon. Velg antall brikker for å fullføre. Jo flere brikker du har jo vanskeligere er det å komponere. Og starte spillet. Ha en stoppeklokke for å måle tiden, må du løse på kortest mulig tid.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8151 ganger. Vurdering 2778 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 34 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8151 ganger
Puslespill av Julebilder

En av de beste puslespill-spill der ute. Du velger hvilket bilde som kommer til å bryte i stykker for å gjøre om det igjen. Deretter velger de forskjellige mulighetene er det deler med runde eller firkantede former blant andre. Endelig antall brikker. Med dette vil du definere vanskelighetsgrad. Jo færre brikker, vil lettere være å gjenoppbygge puslespillet. Dersom barn bedre har færrest mulig. Det samme bildet kan gjøre med et annet antall brikker som skal se på tid og vanskelighetsgrad. Alt i dette spillet du kan tilpasse den må tilpasses din erfaring.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Puslespill av Julebilder for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Puslespill av Julebilder. Og husk at dette er et gratis spill som heter Puslespill av Julebilder og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Puslespill av Julebilder er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Puslespill av Julebilder at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Puslespill av Julebilder
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239444
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53122
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43159
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!