Spill Gratis

Julenissen puslespill

Spillet av jul

Julenissen puslespill

Julenissen puslespill Vurdering: 4/10

Julenissen puslespill spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Dette spillet lar deg lage dine egne puslespill med flere alternativer. Du kan velge mellom flere illustrasjoner der Julenissen kommer til syne i hans slede ledsaget av hans reinsdyr. Du kan også endre innstillinger som formen stykker eller antall brikker. Ved valg av alternativer til din smak, må du trykke på [Restart Puzzle] knappen og puslespill du ønsker vil bli generert. Som du ser, takket være dette spillet er det mange ulike alternativer, slik at du ikke blir lei hvis du spiller mange ganger på rad. Hvert spill vil være forskjellig hvis du endrer alternativene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8176 ganger. Vurdering 2685 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 74 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8176 ganger
Julenissen puslespill

I dette puslespillet er du samlet diverse jule scener med Julenissen og hans slede. Legenden sier at Julenissen flyr i sleden sin i løpet av julaften for å levere gaver til barn over hele verden. For å oppnå dette, har han hjelp av sin rein som Rudolph, er hvordan den mest populære av alle fordi han har et rødt lys på nesen. Hvis du ønsker å ha det gøy i julehøytiden, kan du gjøre forskjellige oppgaver vi tilbyr her.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Julenissen puslespill for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Julenissen puslespill. Og husk at dette er et gratis spill som heter Julenissen puslespill og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Julenissen puslespill er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Julenissen puslespill at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Julenissen puslespill
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239414
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53114
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43147
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!