Spill Gratis

Sette pynt på juletreet

Spillet av jul

Sette pynt på juletreet

Sette pynt på juletreet Vurdering: 4/10

Sette pynt på juletreet spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Julen spill hvor du må legge alle elementene i dekorere på et stort juletre. En aktivitet for hele familien hvor du har å dekorere ditt eget juletre. For å spille, klikker du på et objekt og dra treet. Du kan legge all innredning og belysning, baller, kranser og alle de vakre tingene du ønsker, spillet gir deg mange forskjellige alternativer. Når du er ferdig, klikk på Skriv ut for å ha reddet resultatet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10472 ganger. Vurdering 1853 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 214 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10472 ganger
Sette pynt på juletreet

Aktivitet for helligdager der du må sette på treet hele innredet som julekuler, julestjerner , julegaver og mange flere elementer. I ferien dekorere vi treet med familien, og her kan du lage ett stort å sette på gaten. Har alle de klassiske elementer, som kranser, dekorasjoner, lys og alt du har lyst til. Når du er ferdig kan du sende til skriveren resultatet etter ideer for real. En morsom aktivitet for barn i ferien.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Sette pynt på juletreet for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Sette pynt på juletreet. Og husk at dette er et gratis spill som heter Sette pynt på juletreet og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Sette pynt på juletreet er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Sette pynt på juletreet at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Sette pynt på juletreet
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86410 stemmer
Spilte
1236332
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
52331
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3136 stemmer
Spilte
42365
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!