Spill Gratis

Pynte Juletreet

Spillet av jul

Pynte juletreet

Pynte Juletreet Vurdering: 4/10

Pynte juletreet spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Fyll utsmykningen av denne juletre for hjem med dette spillet hvor du må sette lys, dekorasjoner og til og med gavepakke. I dette nye spillet, må du pynte juletreet. For å gjøre dette, vil du bruke musen til å klikke på ikoner som er på toppen av skjermen. Du kan velge hvor du vil plassere treet, hvis du vil ha det innendørs ved peisen i snøen i fjellet eller i nærheten av hjemmet. Velg de fargede lysene, ornamenter og selv blir til toppen. Når du er ferdig vil du ha en overraskelse.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 12202 ganger. Vurdering 1636 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 430 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 12202 ganger
Pynte Juletreet

Et juletre har mange gaver, smykker og alt du trenger for en feiring. innredningen er en fundamental del av disse familieferier. Her kan du øve med hva som er normalt gjort i hjemmene. Det kan bidra til å lære barn tradisjoner. Som husene dekorert for helligdager. Hvordan sette lys og belysning typer der ute. De gave pakker i alle størrelser er igjen i bunnen. Alle de elementer som gir farge til feiringen. Du kan plassere treet hvor du vil, jeg kan velge området med et enkelt klikk.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Pynte Juletreet for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Pynte Juletreet. Og husk at dette er et gratis spill som heter Pynte Juletreet og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Pynte Juletreet er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Pynte Juletreet at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Pynte Juletreet
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239494
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53134
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43172
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!