Spill Gratis

Zombie Infeksjon

Spillet av jul

Zombie infeksjon

Zombie Infeksjon Vurdering: 3/10

Zombie infeksjon spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet er du sjefen av zombier. Målet med spillet er du nødt til å smitte mennesker. For å gjøre dette, bruker bevegelse av musen til å sikte målet og venstre museknapp for å skyte, før utseendet på julenissen. Smitter et menneske, og dette er ansvarlig for å drepe andre. For hver ny zombie vises er nødt til å samle mynter for å tjene poeng. Du vinner spillet jo mer du opprette vandøde og færre mennesker igjen på skjermen. I dette spillet zombier er de gode gutta!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8399 ganger. Vurdering 2247 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 130 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8399 ganger
Zombie Infeksjon

Julenissen er ikke bare opptatt av å levere gaver på julaften for barn. I ditt land har til å beskytte mennesker og deres assistenter av invasjonen av zombier. Du er bærer av viruset som slår folk inn i vandøde og du må infisere alle hjelpere i Santa og personer i din vei. Samle mynter som en ekstra måte å tjene poeng i løpet av spillet. Kaste virus og se folk begynner å falle offer for angrep og klarer å drepe så mange som mulig før slutten av spillet hennes.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Zombie Infeksjon for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Zombie Infeksjon. Og husk at dette er et gratis spill som heter Zombie Infeksjon og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Zombie Infeksjon er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Zombie Infeksjon at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Zombie Infeksjon
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86402 stemmer
Spilte
1234043
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6722 stemmer
Spilte
51788
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3136 stemmer
Spilte
41797
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!