Spill Gratis

Mal med farger til Julenissen

Spillet av jul

Mal med farger til julenissen

Mal med farger til Julenissen Vurdering: 2/10

Mal med farger til julenissen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En aktivitet som underholder maleri til julenissen med farger, og når overflate du kan skrive ut og bruke da som en juledekorasjon. Et eget spill for helligdager. Julenissen vil starte sin tur og allerede har gaver sekk full pakke tilbake! Fargelegg dette bildet og sendt som et postkort til dine venner eller skrive ut bildet. Først velger en farge, ved å klikke med musen, og deretter velge elementet du ønsker å tegne, ved å klikke med musen på området, vil dette være farget helt. Nyt en dekorativ og underholdende.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8786 ganger. Vurdering 2483 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 2.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
2

Vurdering basert på 114 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8786 ganger
Mal med farger til Julenissen

Aktiviteten til jul der du har en svart og hvitt bilde av julenissen å male. En scene som forlater huset hennes, er landskapet dekket av snø. Ta den røde drakt med hvit pels. Vi ser et juletre som bærer hele settet dekorasjon. I himmelen stjernene skinne. Det er mange elementer som må male farger. Trærne er grønne og røde drakt, alt annet må være fantasien bestemme. Når du er ferdig med en aktivitet du kan skrive ut resultatet og bruke bildet som en dekorasjon i hjemmet eller å ta til skolen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Mal med farger til Julenissen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Mal med farger til Julenissen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Mal med farger til Julenissen og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Mal med farger til Julenissen er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Mal med farger til Julenissen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Mal med farger til Julenissen
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239438
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53120
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43155
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!