Spill Gratis

Farging Julenissen

Spillet av jul

Farging julenissen

Farging Julenissen Vurdering: 5/10

Farging julenissen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Et bilde av Julenissen i svart og hvitt som du kan male med farger, en morsom aktivitet, og du kan deretter skrive ut og bruke som en juledekorasjon. I dette spillet, må du til å farge et bilde av Julenissen som er uten farge, i svart og hvitt. Å male, klikk med musen på tykkelse og farge du vil og når du har valgt tykkelse og farge, klikker du med musen i den ene hånden, og denne tegningen vil bli fylt med farge. En morsom tegning av Julenissen ber om penger til jul, noe som er veldig typisk for butikkene til veldedige formål.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8383 ganger. Vurdering 2675 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 86 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8383 ganger
Farging Julenissen

Julenissen ringer på dørklokken til å be om penger til å donere til veldedige formål. Ved juletider er det svært vanlig å ha kampanjer for å hjelpe de fattige. Bildet er i svart og hvitt, så du vil applikere farger. En slank jule karakter og et morsomt ansikt. En aktivitet for barn som er underholdende og lærerikt. Påfør fargene som de virkelig er, eller ønsker, utforske din kreativitet ved å blande fargene slik at det mer attraktivt. Når du er ferdig med aktiviteten, kan du sende til skriveren for å ha tegnepapir tegning og bruke det hjemme eller på skolen som dekorasjon.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Farging Julenissen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Farging Julenissen. Og husk at dette er et gratis spill som heter Farging Julenissen og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Farging Julenissen er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Farging Julenissen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Farging Julenissen
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239402
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53112
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43144
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!