Spill Gratis

Jule gaver

Spillet av jul

Jule gaver

Jule gaver Vurdering: 5/10

Jule gaver spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spill hjelpe julenissen med levering av pakker med gaver til barna på julenatten. I dette spillet må du levere julegave til hvert barn i hjemmet. For å spille, styrer sleden av julenissen med piltastene og løse gaver med mellomromstasten på tastaturet. Du må unngå røyken fra pipene på husene som vil ta bort energi, som fugler, hvis du kolliderer med dem. Du kan heller ikke berøre bygningene. Beregn avstand og løs pakke gaven for barna å fange.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7090 ganger. Vurdering 2736 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 50 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7090 ganger
Jule gaver

Satt til å levere gaver fra julenissen, som går flyr med sleden sin over byen og må gå slippe gave pakker over husene. Styr sleden med piltastene for å slippe pakker på rett sted. Du må smette unna røyk fra skorsteiner, fugler og bygninger som tar bort poeng og energi hvis du treffer dem. Barn i vinduene indikerer de punktene hvor du må slippe pakker. Klikk på linjen for å kaste det som tilsvarer hvert barn.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Jule gaver for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Jule gaver. Og husk at dette er et gratis spill som heter Jule gaver og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Jule gaver er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Jule gaver at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Jule gaver
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86402 stemmer
Spilte
1234063
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6722 stemmer
Spilte
51794
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3136 stemmer
Spilte
41808
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!