Spill Gratis

spesielle antrekk til jul

Spillet av jul

Spesielle antrekk til jul

Spesielle antrekk til jul Vurdering: 6/10

Spesielle antrekk til jul spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du kle opp denne vakre jenta for første juledag, med et antrekk som er elegant, men likevel er relatert til festen. Å kle opp modellen, klikker du på klær og dra kroppen til jenta. Når dette ideelt for juledag, du skrive ut bildet. Har et skap fullt av klær som skal velge de tingene du liker. Ha klær av forskjellige stiler og farger, kan du gjøre fasjonable kombinasjoner du foretrekker.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9218 ganger. Vurdering 2383 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 224 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9218 ganger
spesielle antrekk til jul

I dette spillet, må du kle opp denne vakre jenta for juledag. For å gjøre dette, klikker du på klærne og dra dem til kroppen av jenta. Når hun er ideell for juledag, kan du skrive ut bildet. Julen er en av de sesongene de fleste feiringer og sosiale arrangementer går, så du må være veldig forsiktig med hva du slitasje kjole. Dette spillet vil hjelpe deg å øve med en mote spill der du må velge fra alle klær er i en stor garderobe klær som må bære modellen. Bukser, støvler og sko, skjorter, jakker, luer og alle slags motetilbehør. En mote spill som er svært nyttig for deg å ta det beste mote setter denne høytiden.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter spesielle antrekk til jul for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt spesielle antrekk til jul. Og husk at dette er et gratis spill som heter spesielle antrekk til jul og det er relatert til Jul. Vårt nye spill spesielle antrekk til jul er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt spesielle antrekk til jul at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

spesielle antrekk til jul
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239416
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53114
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43147
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!