Spill Gratis

puslespill av juleball

Spillet av jul

Puslespill av juleball

Puslespill av juleball Vurdering: 4/10

Puslespill av juleball spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du gjenoppbygge bildet av denne juleball. Du må klikke med venstre museknapp for å velge den delen eller montering av deler og dra dem til rett sted. Når jeg prøver å sette de riktige brikkene justeres automatisk. Dette puslespillet har en noe forhøyet vanskelig, fordi i alle foto er i hovedsak er rettet hvite og røde farger. Bitene er litt små, men takket være dette puslespillet vil du bli underholdt for en stund. I tillegg vil det også bidra til å gjøre deg fylle av julestemning med disse vakre ornamenter.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8973 ganger. Vurdering 2724 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 90 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8973 ganger
puslespill av juleball

Baller av juletrær er et flott symbol på denne vakre ferie. Red er en av de mest karakteristiske farger av julen, og vi kan også se noen glitter tegninger som representerer snøflak. På bildet kan du se den røde ballen som er plassert på den snødekte bakken. Normalt et juleball er plassert på den grenen av et fir for juletrær er perfekt innredet. Vil være i stand til å fullføre dette pusle på kortest mulig tid?

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter puslespill av juleball for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt puslespill av juleball. Og husk at dette er et gratis spill som heter puslespill av juleball og det er relatert til Jul. Vårt nye spill puslespill av juleball er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt puslespill av juleball at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

puslespill av juleball
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239414
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53114
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43147
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!