Spill Gratis

jul mote

Spillet av jul

Jul mote

Jul mote Vurdering: 4/10

Jul mote spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

En av hovedpersonene i Winx Club-serien vil kle spesielt til jul. Som du kan se, har hun et stort utvalg av kjoler til vinter og jul tema. Det er noen plagg som har de mest typiske julefarger, som rødt, hvitt eller grønt. Andre er helt annerledes så du har stor frihet til å kle seg Winx ved måten du liker. Det er også mange tilbehør og detaljer som du kan fullføre antrekket for denne karakter. For å spille dette spillet er du bare nødt til å dra hvert plagg på kroppen av karakteren.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9216 ganger. Vurdering 2357 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 164 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9216 ganger
jul mote

De tegneseriefigurer er kledd spesielt når julen kommer. Dette er tilfellet med Winx, som endrer sine magiske kjoler for andre kostymer med julepynt. Det er også kjoler som er spesielle for vinteren, fordi de har ullfôr for varme. Du kan velge mellom ulike sokker og kombinere dem med støvler for Winx har ingen kaldt for denne tiden av året. Dress up spill lar deg gi frihet til fantasien. Nå kan du føle deg som en motedesigner.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter jul mote for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt jul mote. Og husk at dette er et gratis spill som heter jul mote og det er relatert til Jul. Vårt nye spill jul mote er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt jul mote at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

jul mote
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239402
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53112
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43144
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!