Spill Gratis

klær til nyttårsaften

Spillet av jul

Klær til nyttårsaften

Klær til nyttårsaften Vurdering: 4/10

Klær til nyttårsaften spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Natt til nyttårs er en kveld når holdes en stor fest. Denne jenta ønsker å delta på en nyttårsaften fest, men for dette bør være kledd elegant. Du er hvem som skal hjelpe denne kvinnen til å velge antrekk som vil ta hele natten. Du kan velge hvert element av makeup, hår, klær og en rekke tilbehør for å fullføre antrekket. Å sette modellen hvert av elementene, velger du objektene og dra på kroppen for å bli plassert automatisk. Lag din egen stil for en uforglemmelig fest!

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8971 ganger. Vurdering 2456 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 120 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8971 ganger
klær til nyttårsaften

En dress up spill hvor du kan velge mellom mange stilige klær. Nyttårsaften er vanligvis en svært elegant arrangement fylt med glamour, der mange mennesker samles på nattklubber eller restauranter å feire den kommende av det nye året. Å gå til disse partiene, alle medlemmene velge sine beste klær å gå elegant. Kvinner også nøye utvalgte tilbehør og smykker for å fullføre sine antrekk.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter klær til nyttårsaften for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt klær til nyttårsaften. Og husk at dette er et gratis spill som heter klær til nyttårsaften og det er relatert til Jul. Vårt nye spill klær til nyttårsaften er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt klær til nyttårsaften at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

klær til nyttårsaften
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239416
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53114
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43147
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!