Spill Gratis

forskjeller mellom julen scener

Spillet av jul

Forskjeller mellom julen scener

Forskjeller mellom julen scener Vurdering: 4/10

Forskjeller mellom julen scener spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Den tradisjonelle spillet spot forskjellen tilbake igjen, denne gangen med julen scener. Den måten å kontrollere dette spillet er veldig enkel. For å markere en forskjell du bare å klikke med venstre museknapp på det. Men vær forsiktig, fordi hvis stedet du merket er galt, vil du miste et liv (symbolisert med smilefjes på toppen). Du må finne alle forskjeller får på under ett minutt, fordi hvis du tar over spillet vil ende. Tren dine synsskarphet og se på alle detaljer for å finne de elementene som er forskjellig mellom de to bildene.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10760 ganger. Vurdering 2115 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 138 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10760 ganger
forskjeller mellom julen scener

I dette spillet er målet å finne fem forskjeller mellom to julebilder som vises. Du kan velge mellom 3 forskjellige bilder. I den første, ser du julenissen med gaver i en skorstein. Den sentrale bildet viser julenissens slede som den flyr gjennom himmelen med hans reinsdyr. Den siste av bildene viser en vinter scene, hvor vi ser en by med et klokketårn ved foten av fjellet. Når du har fullført en, kan du gå tilbake til valg siden.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter forskjeller mellom julen scener for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt forskjeller mellom julen scener. Og husk at dette er et gratis spill som heter forskjeller mellom julen scener og det er relatert til Jul. Vårt nye spill forskjeller mellom julen scener er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt forskjeller mellom julen scener at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

forskjeller mellom julen scener
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239416
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53114
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43147
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!