Spill Gratis

kjole jenta kjøper gaver

Spillet av jul

Kjole jenta kjøper gaver

Kjole jenta kjøper gaver Vurdering: 6/10

Kjole jenta kjøper gaver spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Jenta som vises i denne kjolen opp spillet har typiske klær for å kjøpe julegaver. Dette spillet lar deg velge mellom flere gave pakker, med forskjellige former og farger for å legge til som tilbehør å kle denne unge jenta. Du vil også se at det er mange kjoler med juledekorasjoner som bare kan bæres i julehøytiden. Først kan du velge sin frisyre og sminke, og så hun kan bruke de klærne du liker best. For å gjøre dette, dra de ulike elementer av klær på kroppen hennes til du får den kombinasjonen du vil.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9470 ganger. Vurdering 2200 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 210 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9470 ganger
kjole jenta kjøper gaver

Hvis du har lyst å legge litt jule teft til jenta i dette spillet, har du mange plagg blant som du kan velge. Foruten utgjør kvinne som du vil, du kan også velge en av de gaver for henne å ta i armene. Når du er ferdig, vil det vises på Nordpolen, omgitt av fjell og snø. Selv kan vi se en iglo bak henne! Nå kan du velge klær av Santa hjelper, til å distribuere ut julegaver.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter kjole jenta kjøper gaver for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt kjole jenta kjøper gaver. Og husk at dette er et gratis spill som heter kjole jenta kjøper gaver og det er relatert til Jul. Vårt nye spill kjole jenta kjøper gaver er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt kjole jenta kjøper gaver at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

kjole jenta kjøper gaver
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239403
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53113
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43144
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!