Spill Gratis

kjole jenta til jul

Spillet av jul

Kjole jenta til jul

Kjole jenta til jul Vurdering: 6/10

Kjole jenta til jul spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Denne enkle kjolen opp spillet har forskjellige klær som er perfekt til jul. De fleste julefarger, som rødt, grønt og hvitt, er til stede i de fleste klær. Videre kan du også kombinere dem med tilbehør og utfyller for å designe denne jenta klær. Du må dra hvert av elementene på kroppen av modellen, og du plasserer den i riktig sted med stor presisjon. Du kan også endre bakgrunnsfargen til de klærne du har valgt å skille seg ut mer. Ikke glem smykker som halskjeder og øredobber.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8344 ganger. Vurdering 2445 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 154 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8344 ganger
kjole jenta til jul

Denne kjolen opp spillet har elementer for å gjøre det en Christmas tema spill av denne populære festivalen. Det er en kjole som minner Santa dress, og forskjellige hatter som alvene fra Nordpolen, som er som produksjons leker. Du kan kombinere ulike elementer for å skape et antrekk som formidler julestemning gjennom klærne. Så du føler at julen har endelig kommet opp med dette morsomme spillet om kles en ung jente.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter kjole jenta til jul for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt kjole jenta til jul. Og husk at dette er et gratis spill som heter kjole jenta til jul og det er relatert til Jul. Vårt nye spill kjole jenta til jul er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt kjole jenta til jul at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

kjole jenta til jul
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86410 stemmer
Spilte
1236332
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
52331
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3136 stemmer
Spilte
42365
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!