Spill Gratis

Kjole til jul

Spillet av jul

Kjole til jul

Kjole til jul Vurdering: 6/10

Kjole til jul spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Kle jenta i lyse og moteriktige klær til jul, en av partene du går er ganske grunnleggende. Ved hjelp av musen du kan velge for henne en frisyre og hårfarge som favoriserer ham. Deretter kan du endre fargen på øynene. Sett på litt sminke for å forbedre hudens tone. Male leppene med farge som er vakrere. Etter henne velge en kjole, har du en hel garderobe til din disposisjon med tees, skjorter, bukser, skjørt og sko. Åpne boksen, fordi det er mange perler å velge mellom. Det ender med noen typiske jule tilbehør kan fullføre settet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8649 ganger. Vurdering 2564 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 126 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8649 ganger
Kjole til jul

Mote spill der du må gjøre opp antrekket for en jente som har å gå ganske for en julemiddag. Har alle elementer, og må gjøre en kombinasjon av mote. Start med å gre, fordi du har alt du trenger frisør, som frisyrer og hårfarger. Deretter kan du velge farge på øynene til henne. Da må vi gjøre det annerledes på huden i ansikt og lepper. Åpne skapet og ta alle klærne at det er mange forskjellige stiler av klær for henne. Komplett med mote tilbehør som smykker, sko og andre klesplagg.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kjole til jul for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Kjole til jul. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kjole til jul og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Kjole til jul er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kjole til jul at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kjole til jul
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239403
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53113
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43144
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!