Spill Gratis

Forbinding for julaften

Spillet av jul

Forbinding for julaften

Forbinding for julaften Vurdering: 4/10

Forbinding for julaften spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

På julaften, folk ofte kle seg og denne jenta er ikke noe unntak, du har å bidra til å holde en elegant kjole og gå veldig pen denne ferien. For å være hennes stylist, velge frisyre, klær og tilbehør med musen velge alt og bringe liket av jenta ved å bevege musen. Hvis du ønsker å velge hudfarge og hår på jenta, må du klikke med musen på de tilsvarende to ikoner. Du har mange alternativer å velge mellom på denne måten spillet med all stilen av julen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7562 ganger. Vurdering 2633 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 94 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7562 ganger
Forbinding for julaften

Kle seg for julemiddag, må du velge for jenta klær gallamiddag for denne familien. Julen er den tiden på året da flere fester, middager og arrangementer har. Vi må ta godt vare på vårt bilde, som er når de fleste vil se oss. Vi har møter med medlemmer av familien, kollegaer, naboer og andre sosiale arrangementer av alle slag. Hjelp jenta å lede et ganske fine klær og gå til denne festen i en av de mest berømte nettene i året.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Forbinding for julaften for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Forbinding for julaften. Og husk at dette er et gratis spill som heter Forbinding for julaften og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Forbinding for julaften er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Forbinding for julaften at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Forbinding for julaften
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86402 stemmer
Spilte
1234882
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6722 stemmer
Spilte
51967
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3136 stemmer
Spilte
41994
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!