Spill Gratis

Kle Seg for et Julebord

Spillet av jul

Kle seg for et julebord

Kle Seg for et Julebord Vurdering: 6/10

Kle seg for et julebord spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, må du kle opp denne søte jenta på julebord. For å gjøre dette, må du dra og slippe kjoler, hår, sko og annet tilbehør for å fullføre spillet. Spille julemusikk mens klær en dress for en natt så magisk som dette. Du må være veldig moderne å lage en drakt som er spesiell for i kveld. Gjør vår modell går veldig elegant og pen med en spesiell drakt. Du må vite hvordan du skal kombinere farger som en profesjonell stylist.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8555 ganger. Vurdering 2568 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 70 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8555 ganger
Kle Seg for et Julebord

I dette spillet, må du kle opp denne søte jenta for et julebord. For det, må du dra og slippe kjoler, hår, sko og annet tilbehør for å fullføre spillet. Mote spill hvor du har å gjøre en kveld kjole for en fest. På jule mange festivaler og arrangementer som må være kledd formelt og elegant holdt. At partene har en å gå veldig kjekk til alle du ser. I kveld er det en galla, og du må lage den drakt som bærer modellen. Du må velge kjole og deretter alle fradrag for i kveld.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kle Seg for et Julebord for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Kle Seg for et Julebord. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kle Seg for et Julebord og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Kle Seg for et Julebord er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kle Seg for et Julebord at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kle Seg for et Julebord
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239414
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53114
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43147
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!