Spill Gratis

Kle deg for å åpne gaver

Spillet av jul

Kle deg for å åpne gaver

Kle deg for å åpne gaver Vurdering: 5/10

Kle deg for å åpne gaver spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spill kle opp en liten jente til jul. Hvis du elsker mote, dette spillet vil underholde deg. For å spille trenger du bare å dra klærne fra skapet hennes med datamaskinen musen til karakteren. Ved å klikke på hodet, kan du velge mellom morsomme frisyrer. I garderoben hennes finner du en omfattende samling av klær og tilbehør, skjørt, gensere, jakker, kjoler, bukser, støvler, skjerf, solbriller, sokker, etc. Denne jenta har en søt og uskyldig og har stor entusiasme for å åpne sine julegaver . For å gjøre dette, må du hjelpe henne å velge det beste antrekket fra garderoben hennes plagg.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10381 ganger. Vurdering 1798 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 278 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10381 ganger
Kle deg for å åpne gaver

Julaften er en av de mest magiske øyeblikkene i julen, fordi det er en kveld der alle barn føler en stor illusjon. Jenta som vises i denne kjolen opp spillet er også veldig spent fordi hun ønsker å se gavene under juletreet. Før du forlater rommet, går gjennom skapet hennes for å velge klær å ha på. Som du vil se, holder inne et stort utvalg av klær og tilbehør for enhver anledning. Lag en fin jul illustrasjon med de peneste kjolene.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Kle deg for å åpne gaver for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Kle deg for å åpne gaver. Og husk at dette er et gratis spill som heter Kle deg for å åpne gaver og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Kle deg for å åpne gaver er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Kle deg for å åpne gaver at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Kle deg for å åpne gaver
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86402 stemmer
Spilte
1234090
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6722 stemmer
Spilte
51811
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3136 stemmer
Spilte
41815
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!