Spill Gratis

kle Julenissen reinsdyrene

Spillet av jul

Kle julenissen reinsdyrene

Kle Julenissen reinsdyrene Vurdering: 4/10

Kle julenissen reinsdyrene spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Julenissen er klar til å distribuere julegaver hele verden. Men det svikter en detalj, kjole reinen med morsomme klær. For å gjøre dette, må du klikke. med musen på de ulike elementene og dra dyret, ved å bevege musen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8560 ganger. Vurdering 1935 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 384 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8560 ganger
kle Julenissen reinsdyrene

Rudolph, Julenissen, morsomme klær, pattedyr dyr,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter kle Julenissen reinsdyrene for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt kle Julenissen reinsdyrene. Og husk at dette er et gratis spill som heter kle Julenissen reinsdyrene og det er relatert til Jul. Vårt nye spill kle Julenissen reinsdyrene er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt kle Julenissen reinsdyrene at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

kle Julenissen reinsdyrene
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86402 stemmer
Spilte
1234044
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6722 stemmer
Spilte
51788
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3136 stemmer
Spilte
41798
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!