Spill Gratis

kjoler og sminke til jul

Spillet av jul

Kjoler og sminke til jul

Kjoler og sminke til jul Vurdering: 6/10

Kjoler og sminke til jul spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Med dette spillet kan du bli en fullverdig stylist spesialisert seg på julebord. Det første trinnet er å velge frisyre, hårfarge og alle makeup elementer. Når du er ferdig kan du flytte til den andre delen. Her bør du sette de ulike elementene i antrekket å kle jenta på høyre side. Du må dra klærne og slippe dem på kroppen av kvinner. Når du er ferdig med skaperverket, kan du gi knappen "Finish" for å se resultatet. Du kan skrive din modell i et stykke papir eller starte spillet på nytt.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7479 ganger. Vurdering 2522 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 132 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7479 ganger
kjoler og sminke til jul

Sminke og dressing spill tillater gjenskape den aktiviteten som skjer i en skjønnhet og estetikk sentrum. Dette er spill som simulerer handlingene til sminke og dressing, og lar deg velge fra et bredt utvalg av alternativer for hver spiller for å skape et annet antrekk for den viste modell. I dette spillet, når du er ferdig med å designe, er hun kledd og gjort opp med det som er valgt i et vinterlandskap, mens snøen faller ved siden av et juletre.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter kjoler og sminke til jul for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt kjoler og sminke til jul. Og husk at dette er et gratis spill som heter kjoler og sminke til jul og det er relatert til Jul. Vårt nye spill kjoler og sminke til jul er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt kjoler og sminke til jul at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

kjoler og sminke til jul
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86402 stemmer
Spilte
1234087
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6722 stemmer
Spilte
51809
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3136 stemmer
Spilte
41815
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!