Spill Gratis

Lag din I dette spillet må du lage en identisk kjeks til at foreslått av skjermen. For å gjøre dette, vil du klikker på de forskjellige ikonene på skjermen.

Spillet av jul

Lag din i dette spillet må du lage en identisk kjeks til at foreslått av skjermen. for å gjøre dette, vil du klikker på de forskjellige ikonene på skjermen.

Lag din I dette spillet må du lage en identisk kjeks til at foreslått av skjermen.
For å gjøre dette, vil du klikker på de forskjellige ikonene på skjermen. Vurdering: 5/10

Lag din i dette spillet må du lage en identisk kjeks til at foreslått av skjermen. for å gjøre dette, vil du klikker på de forskjellige ikonene på skjermen. spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

In this game, you have to create an identical cookie to that proposed by the monitor. To do this, you will click on the different icons on the screen.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 7403 ganger. Vurdering 2311 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 210 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 7403 ganger
Lag din I dette spillet må du lage en identisk kjeks til at foreslått av skjermen. For å gjøre dette, vil du klikker på de forskjellige ikonene på skjermen.

søte, snack mat, figurer,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Lag din I dette spillet må du lage en identisk kjeks til at foreslått av skjermen. For å gjøre dette, vil du klikker på de forskjellige ikonene på skjermen. for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Lag din I dette spillet må du lage en identisk kjeks til at foreslått av skjermen. For å gjøre dette, vil du klikker på de forskjellige ikonene på skjermen.. Og husk at dette er et gratis spill som heter Lag din I dette spillet må du lage en identisk kjeks til at foreslått av skjermen. For å gjøre dette, vil du klikker på de forskjellige ikonene på skjermen. og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Lag din I dette spillet må du lage en identisk kjeks til at foreslått av skjermen. For å gjøre dette, vil du klikker på de forskjellige ikonene på skjermen. er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Lag din I dette spillet må du lage en identisk kjeks til at foreslått av skjermen. For å gjøre dette, vil du klikker på de forskjellige ikonene på skjermen. at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Lag din I dette spillet må du lage en identisk kjeks til at foreslått av skjermen.
For å gjøre dette, vil du klikker på de forskjellige ikonene på skjermen.
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239403
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53113
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43144
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!