Spill Gratis

Levere Gaver i 3D

Spillet av jul

Levere gaver i 3d

Levere Gaver i 3D Vurdering: 5/10

Levere gaver i 3d spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Som Julenissen, du har blitt tildelt levering av gaver som vanlig på natten av julaften. Du må levere gaver til en by, men tiden renner ut. Ved hjelp av en kraftig slede, må du levere presenterer én etter én. Å kontrollere det, bruker du piltastene eller WASD-tastene. Hvert hus indikerer navnet på ungen og presentere de fortjener. Hold deg på toppen av huset, og trykk på tallet som tilsvarer den gaven du tok dem.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6021 ganger. Vurdering 3435 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 10 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6021 ganger
Levere Gaver i 3D

Husk at det er en tidsbegrensning. Hvis du leverer alle gavene til barna før tiden renner ut, får du en spesiell bonus resultat. Er du klar til å gå? Styret sleden!

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Levere Gaver i 3D for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Levere Gaver i 3D. Og husk at dette er et gratis spill som heter Levere Gaver i 3D og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Levere Gaver i 3D er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Levere Gaver i 3D at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Levere Gaver i 3D
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86410 stemmer
Spilte
1236333
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
52331
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3136 stemmer
Spilte
42365
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!