Spill Gratis

Puzzle: Mikke Mus og hans familie

Spillet av jul

Puzzle: mikke mus og hans familie

Puzzle: Mikke Mus og hans familie Vurdering: 6/10

Puzzle: mikke mus og hans familie spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 53284 ganger. Vurdering 308 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 6724 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 53284 ganger
Puzzle: Mikke Mus og hans familie

Hjernetrimspill der du må gjenoppbygge det opprinnelige bildet bit for bit. Du må bruke musen til å flytte brikkene i puslespillet og plassere dem på riktig sted i bildet. Målet er å se bildet av Mikke Mus og alle hans venner og familie som det var opprinnelig, komplett. Det er et spill av dyktighet og intelligens som vi måtte bygge bit for bit det opprinnelige bildet er delt inn i deler. Det er et sterkt anbefalt aktivitet for barn, fordi det bidrar til å utvikle intelligens og koordinering.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Puzzle: Mikke Mus og hans familie for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Puzzle: Mikke Mus og hans familie. Og husk at dette er et gratis spill som heter Puzzle: Mikke Mus og hans familie og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Puzzle: Mikke Mus og hans familie er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Puzzle: Mikke Mus og hans familie at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86430 stemmer
Spilte
1239977
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43335
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!

Julenissen i byen SPILLER ►

Julenissen i byen

6
6 av 10 - 4656 stemmer
Spilte
42102
ganger

Spredt over takene av husene i byen å plukke opp og forlate kjeks og gave pakker inne skorsteiner. Nisse kan bære mange presenterer bak ham, men kan bare la dem i en peis. Julenissen må levere alle gavene og informasjonskapsler før solen står opp. Ikke ta på TV- antenner og være forsiktig med fugler, som vil prøve å stjele kjeks og gaver. I tillegg er det sjokolade bokstaver: samle bokstavene S, I, N og T for å få en ekstra levetid. Det er et plattformspill som Mario Bros.