Spill Gratis

6 Puslespill av julen

Spillet av jul

6 puslespill av julen

6 Puslespill av julen Vurdering: 5/10

6 puslespill av julen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Spill hvor du må løse gåter i julen, er det seks fine bilder om jul, snø, snømann, juletre og mye mer i dette spillet. Dra og slipp brikkene til rett sted innen gi tid! Spillet inkludert 6 nivåer. Utjevning opp, er å øke vanskeligheten for å løse hver av de oppgaver. Du må finne plassen til hver av brikkene i riktig posisjon for å komponere. Målet er å gå tilbake for å se hele bildet. Vanskelighetsgraden i spillet er enkelt for alle.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9284 ganger. Vurdering 2000 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 422 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9284 ganger
6 Puslespill av julen

Spill hvor du trenger å gjøre noen av oppgavene som vi foreslår i denne samlingen, med bilder som snømannen, julegaver, lys og kranser. Velg noen av bildene som vi tilbyr for å begynne å spille. Målet er å gå tilbake for å gjenoppbygge bildet slik det ser ut ved første. Vanskelighetsgraden er lav, slik at den kan spilles av folk i alle aldre. Ved juletider er for barn å ha god how are you aktiviteter som hjelper dem å nyte julens ånd.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter 6 Puslespill av julen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt 6 Puslespill av julen. Og husk at dette er et gratis spill som heter 6 Puslespill av julen og det er relatert til Jul. Vårt nye spill 6 Puslespill av julen er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt 6 Puslespill av julen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

6 Puslespill av julen
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86402 stemmer
Spilte
1234037
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6722 stemmer
Spilte
51785
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3136 stemmer
Spilte
41794
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!