Spill Gratis

puslespill av Disney-figurer i julen

Spillet av jul

Puslespill av disney-figurer i julen

Puslespill av Disney-figurer i julen Vurdering: 4/10

Puslespill av disney-figurer i julen spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet, må du gjøre et puslespill av et bilde av de mest kjente Disney-figurer i julen i vinter. Velg et stykke, klikke med musen, og flytte brikken, ved å bevege musen opp på plass. Når du snøre 2 stykke, vil justeringen være umiddelbar. Målet er å gå tilbake til Mikke Mus, Donald Duck, Mikke Mus og Langbein tilbake på sin plass i helheten. Har bakgrunnsbilde med sluttresultatet å bidra til å fullføre puslespillet av Disney.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9380 ganger. Vurdering 2236 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 362 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9380 ganger
puslespill av Disney-figurer i julen

Hjernetrimspill hvor du må fullføre et bilde med Mikke Mus, Minnie Mus, Donald Duck og Langbein, i en vinter scene. Tegnene i tegneserien vises på et tidspunkt å ha det gøy i snøen. Bildet er delt i biter, og du må finne den rette for hvert sted. Du spiller bakgrunnen hele bilde for deg å veilede og hjelpe deg å fullføre spillet. En veldig morsom scene i vinter med de beste venner av barna.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter puslespill av Disney-figurer i julen for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt puslespill av Disney-figurer i julen. Og husk at dette er et gratis spill som heter puslespill av Disney-figurer i julen og det er relatert til Jul. Vårt nye spill puslespill av Disney-figurer i julen er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt puslespill av Disney-figurer i julen at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

puslespill av Disney-figurer i julen
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86402 stemmer
Spilte
1234033
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6722 stemmer
Spilte
51783
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3136 stemmer
Spilte
41794
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!