Spill Gratis

Puslespill tegneserier tegn

Spillet av jul

Puslespill tegneserier tegn

Puslespill tegneserier tegn Vurdering: 5/10

Puslespill tegneserier tegn spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I dette spillet må du gjøre et puslespill av det tegnet du vil ha, blant følgende: Spiderman, Ole Brumm og Sponge Bob. Du kan velge størrelsen på puslespillet og den slags justere av bitene, som vises i toppen av skjermen og klikke etter, i det knapp Puslespill tegneserier tegn Klikk på venstre museknapp for å velge brikken og flytte musen til å flytte brikken. Klikk på mellomromstasten eller piltastene for å rotere stykke. De justerer mellom to eller flere brikker vil ve automatisk når du gjør det justere mellom dem.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6417 ganger. Vurdering 2575 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 150 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6417 ganger
Puslespill tegneserier tegn

Spiderman, sponge Bob, Ole Brumm,

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Puslespill tegneserier tegn for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Puslespill tegneserier tegn. Og husk at dette er et gratis spill som heter Puslespill tegneserier tegn og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Puslespill tegneserier tegn er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Puslespill tegneserier tegn at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Puslespill tegneserier tegn
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86402 stemmer
Spilte
1234044
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6722 stemmer
Spilte
51788
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3136 stemmer
Spilte
41798
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!