Spill Gratis

Raskt Dekorer et juletre

Spillet av jul

Raskt dekorer et juletre

Raskt Dekorer et juletre Vurdering: 4/10

Raskt dekorer et juletre spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

I denne gratis online spill, er målet ditt å dekorere et juletre så raskt som mulig. Den tiden du har til å gjøre det er begrenset av den loddrette linjen på høyre side. På venstre, fra topp til bunn, har du din nåværende score, ornamentikk du må plukke neste, og antallet prøver du har igjen. På bunnen, vil du ha flere typer av ornamenter, og på treet vil være merket der du må plassere den neste, ifølge den store sirkelen til venstre.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10345 ganger. Vurdering 2038 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 232 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10345 ganger
Raskt Dekorer et juletre

Dekorere et juletre er en av de mest ønskede øyeblikkene i en familie, siden det er gjort bare en gang i året, og er en stor familie aktivitet. Med denne gratis online spill, har du sjansen til å gjenskape det øyeblikket så mye du vil.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Raskt Dekorer et juletre for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Raskt Dekorer et juletre. Og husk at dette er et gratis spill som heter Raskt Dekorer et juletre og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Raskt Dekorer et juletre er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Raskt Dekorer et juletre at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Raskt Dekorer et juletre
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239414
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53114
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43147
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!