Spill Gratis

Slå på lyset jule

Spillet av jul

Slå på lyset jule

Slå på lyset jule Vurdering: 4/10

Slå på lyset jule spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du må få alle lysene på juleballet er slått på for å vinne spillet. Dette spillet er en logikk puslespill julen spill som vil teste dine ferdigheter i tankene! Med 20 nivåer å spille og tilbringe høytiden! Du må aktivere alle juleball, klikker du et juleball og slå av eller på, avhengig av tilstanden din, og så vil de fire baller nærmere. Eller alle eller ingen, så du må være forsiktig og ha alle lysene på for å passere nivået. Julenissen vil komme til å gratulere deg når du får det.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 12116 ganger. Vurdering 1625 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 426 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 12116 ganger
Slå på lyset jule

Satt til å slå på alle julelysene på en gang. Lysene er i julekuler og du må gå om du gjør at alle blir tent i et øyeblikk av gangen. Hver gang du klikker på en ball, på eller slå av dette og det er rundt. Du må gjøre mange mentale beregninger for å se hvor du må klikke for å beholde det du har gjort. Et svært vanedannende spill som krever at du tenker litt. Du vil ikke angre et forsøk. Det er et svært vanedannende spill og ender opp med å drømme og slå på alle julekuler. Julenissen vil gratulere hvert nivå endring.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Slå på lyset jule for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Slå på lyset jule. Og husk at dette er et gratis spill som heter Slå på lyset jule og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Slå på lyset jule er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Slå på lyset jule at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Slå på lyset jule
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239444
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53122
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43159
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!