Spill Gratis

Snømenn Mobbere

Spillet av jul

Snømenn mobbere

Snømenn Mobbere Vurdering: 7/10

Snømenn mobbere spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Målet ditt i dette spillet er å vokse seg stor nok til å konsumere Snømenn Mobbere og legge deres masse til din egen. Bruk musen til å lede din snøball. Unngå Snømenn Mobbere som er større enn deg. Konsumere Snømenn Mobbere som er samme størrelse eller mindre, slik at du kan vokse seg større. Nye elementer vil bli lagt alle nivå. Noen av dem er gode, noen av dem er dårlige.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 6810 ganger. Vurdering 3283 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 7.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
7

Vurdering basert på 30 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 6810 ganger
Snømenn Mobbere

Tror du at du kan bli den største Sumo snømann på blokken? Spill dette morsomme vinter og jul spillet og se selv.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Snømenn Mobbere for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Snømenn Mobbere. Og husk at dette er et gratis spill som heter Snømenn Mobbere og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Snømenn Mobbere er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Snømenn Mobbere at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Snømenn Mobbere
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86422 stemmer
Spilte
1238432
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
52846
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
42900
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!