Spill Gratis

Søk Paret på Juletreet

Spillet av jul

Søk paret på juletreet

Søk Paret på Juletreet Vurdering: 5/10

Søk paret på juletreet spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Vi har et juletre og 15 baller med et symbol, er alle sammen bortsett fra én. Du må finne ballene som er partner, ved å klikke på ballen med musen. I noen sekunder vil du se alle tallene, men da er skjult. Klikk i par for å finne ut hva parene, jo raskere du finne ut bedre. Du har julemusikk spille mens du spiller. Du må være rask å se på bilder og har en god hukommelse for å kunne gjøre alt før parene av samme bilde.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 11128 ganger. Vurdering 1708 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 248 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 11128 ganger
Søk Paret på Juletreet

Vi har et juletre og 15 baller med en tegning, alle ballene har paret unntatt ett. Du må finne de ballene de parene klikke med musen. I et juletre ornament uten geometriske figurer inni. Du har et par sekunder på å se den, og deretter skjule. Du må finne par av geometriske figurer er like. Du må prøve å matche dem alle. Kun ett bilde har ingen partner. Hvor bra er ditt minne? Du kommer til å trenge å huske hver eneste en av figurene som dekorerer dette juletreet. Nyt en julen spillet som kan gjøre både barn og voksne. En flott spill for julesesongen.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Søk Paret på Juletreet for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Søk Paret på Juletreet. Og husk at dette er et gratis spill som heter Søk Paret på Juletreet og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Søk Paret på Juletreet er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Søk Paret på Juletreet at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Søk Paret på Juletreet
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86410 stemmer
Spilte
1236333
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
52331
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3136 stemmer
Spilte
42365
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!