Spill Gratis

Engler og demoner

Spillet av jul

Engler og demoner

Engler og demoner Vurdering: 5/10

Engler og demoner spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Alle julegaver er fra himmelen over skyene, har engelen å plukke dem opp uten å bli fanget demoner. I dette spillet er du en engel, og du har til å få gaver, med piltastene, uten å bli drept av den onde ånden. Som du passerer et nivå, vil være komplisert og demoner som hjemsøker deg vises. Du må gå fra sky til sky samle alle de gavepakkene som er perched. Når du trykker på en sky engel går tregere ved motstand. Beware demonen ikke fange engel eller taper spillet.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8875 ganger. Vurdering 2525 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 118 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8875 ganger
Engler og demoner

I dette spillet er du en engel, og du må ta gaver, med piltastene, uten demonen drepe deg. Det vil gå kompliserende, bestått et nivel til en annen. Spill fangst gaver som er over skyene. Det er mange gavepakke som har falt på skyene. Er barna gaver fra Santa. Ved jule alle barna har sine gaver, men i år mange av dem har blitt fanget i himmelens skyer. Arbeidet med helten vår er å hente alle pakker skyene. Men demoner har lært og ønsker å stjele alle gavene til barna. De vil prøve å fange engelen å ta noen gaver. Du må være raskere enn dem og komme til pakken og ta den.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Engler og demoner for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Jul flash spill kalt Engler og demoner. Og husk at dette er et gratis spill som heter Engler og demoner og det er relatert til Jul. Vårt nye spill Engler og demoner er en av de beste spillene i Jul du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Engler og demoner at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Engler og demoner
BAKSIDE

Jul mest spilte spillene

Baller av farger SPILLER ►

Baller av farger

5
5 av 10 - 86428 stemmer
Spilte
1239414
ganger

Julen spill hvor du må ødelegge gruppen av baller av samme farge på juletreet er like. Jo større gruppen, jo flere poeng får du med sin ødeleggelse, hvis du får nok poeng du brukte den neste nivå. Du må fjerne grupper av baller med samme farge, og dermed har ballene faller over. Målet er å prøve å fjerne alle ballene du har på skjermen for å flytte til neste nivå. Prøv at grupper er så stor som mulig for å tjene mer poeng med hver bevegelse.

Puzzle: Mikke Mus og hans familie SPILLER ►

Puzzle: mikke mus og hans familie

6
6 av 10 - 6724 stemmer
Spilte
53114
ganger

Hvert år feirer Disney familien jul og bildene er tatt alle sammen, i dette spillet må du bygge en av disse morsomme familiebilder. Dette bildet er svært gammel og Mikke Mus ønsker å beholde den, så du må bygge den opp for å gjøre det se ut som det var opprinnelig. For å fullføre spillet, må du klikke med musen på brikken eller biter du vil flytte, ved å bevege musen sted det i stedet du tror er riktig. Jeg husker å feste ett stykke til et annet, er justeringen automatisk.

Butikken av Elves SPILLER ►

Butikken av elves

6
6 av 10 - 3138 stemmer
Spilte
43147
ganger

Like før jul Sandy besøk henne Bestemor og lærer som Bestemor bank lån på hennes gavebutikk skyldes i 10 dager! Hvordan har hun tenkt å gjøre $ 10.000 på så kort tid? Med hjelp av to lystig elves, Sandy er slått av på en leke-making adventure, coloring og dekorere leketøy for alle de i butikken choosiest kunder. Hvis Sandy kan trekke det av, Santa vil overraske henne med oppgraderinger for sin virksomhet og ta henne for en vinter slede ri på julaften!