Spill Gratis

Magazine Cover Generator

Spillet av klær

Magazine Cover Generator

Magazine Cover Generator Vurdering: 5/10

Magazine Cover Generator spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Du er Bratz stylist. Miks og match dagens hotteste stiler og deretter lage din egen Bratz magazine cover! Plukk en Bratz og dra og slipp for å prøve på den nyeste langt ut moten. Når du har valgt din favoritt fashion look. Lag din egen Bratz magazine cover ved å klikke på "go" for å "gjøre en cover" klikk på en bakgrunn og skriv inn noen varme overskrifter og bildetekster! Skrive ut magazine cover og / eller sende den til en venn. Komponer forsiden av et moteblad med Bratz dukker som hovedpersoner.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 18010 ganger. Vurdering 1039 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 1668 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 18010 ganger
Magazine Cover Generator

Komponer forsiden av et magasin. Først må du lage et sett med mote for hovedpersonen i tittelen, som er en av Bratz. Du må velge en modell for hennes klær første skjorte, bukser, sko og smykker til slutt. Når du har komplett sett med klær skapt om magasinet bildet. Nå må du redigere magazine cover. Du må sette overskrifter og tekster av de viktigste nyhetene. En jobb som magasinredaktør. En moteblad med dukken som stjernen i dekselet. Når du er ferdig kan du se det ferdige magazine cover.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Magazine Cover Generator for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Magazine Cover Generator. Og husk at dette er et gratis spill som heter Magazine Cover Generator og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Magazine Cover Generator er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Magazine Cover Generator at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Magazine Cover Generator
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280370
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77055
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73551
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.