Spill Gratis

Chibi prinsesse kjole

Spillet av klær

Chibi prinsesse kjole

Chibi prinsesse kjole Vurdering: 6/10

Chibi prinsesse kjole spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Chibi prinsesse kjole, som er den yngste prinsessen av kongeriket. Med dette spillet kan du velge hva klær å sette å gå til Festival Kostymer. Klikk og dra klær og tilbehør å kle jenta vår protagonist. Hun ser ut til oss kledd som en bonde, og du må gjøre det prinsesse. Du har alle kostymer som de beste skreddersyr i riket har gjort for henne. Du har en samling av smykker, tilbehør og mange detaljer å gjøre henne til den peneste jenta. Som i et eventyr bonde bjelke som skal bli prinsesse.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 10987 ganger. Vurdering 1689 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 326 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 10987 ganger
Chibi prinsesse kjole

Du kan velge hvilke klær hun skal ha på seg under feiringen av festivalen. Dra og slipp elementer på henne! Kle Chibi Prinsessen opp. Du kan velge de klærne hun kan bære under feiringen av Costume Festival. Dra og slipp elementer på henne! Vi har en fin jente, som er bonde eller bonde. Men vår protagonist er faktisk en prinsesse. Du må være skreddersydd til kongen, må du slå jenta til en prinsesse. Du må bruke alle kostymene til et sett med klær og tilbehør verdt din høyhet. Dette er en vakker historie, en vakker historie der du deltar som den personen som hjelper hovedpersonen. Magi finnes og vakre ting virkelig skje, så gjør den lille jenta en fremtidig dronning av denne verden av magi. Tror du på magi?

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Chibi prinsesse kjole for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Chibi prinsesse kjole. Og husk at dette er et gratis spill som heter Chibi prinsesse kjole og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Chibi prinsesse kjole er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Chibi prinsesse kjole at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Chibi prinsesse kjole
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280385
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77071
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73561
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.