Spill Gratis

Hallik denne Fugleskremsel

Spillet av klær

Hallik denne Fugleskremsel

Hallik denne Fugleskremsel Vurdering: 5/10

Hallik denne Fugleskremsel spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Mote er for alle. Tror ikke at bare folk har til å bruke klær. Fugleskremsler også synes folk. Så du må velge en av dem for en dress. I den delen av venstre har hver og en av de elementene som du kan endre for ham: en lue, en jakke, en skjorte, hår og bukser. Du må gjøre det gå godt kledd, elegant. Selv om du kan gjøre det gå på en morsom måte. Fugleskremsler trenger ikke alltid å være skummelt, kan du gjøre det til en morsom og prangende kostyme. Er du redd for fugleskremsel?

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 8784 ganger. Vurdering 2243 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 5.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
5

Vurdering basert på 274 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 8784 ganger
Hallik denne Fugleskremsel

I dag kan du gjøre et annet antrekk. Hvis du liker å kle mennesker i dag har en annen modell. Selv må se mennesker er ikke, slik at du kan gjøre noe gøy med hovedpersonen vår. Du må velge et antrekk for i kveld. Du må sette håret, ta på en lue, en skjorte, en jakke og bukse. Selv kommer til å være hele tiden på landsbygda, må du se ut som en person. Det er en stor dukke som tjener for fuglene ikke spiser korn på gårder eller små planter når de blir født.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Hallik denne Fugleskremsel for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Hallik denne Fugleskremsel. Og husk at dette er et gratis spill som heter Hallik denne Fugleskremsel og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Hallik denne Fugleskremsel er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Hallik denne Fugleskremsel at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Hallik denne Fugleskremsel
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280365
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77053
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73551
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.