Spill Gratis

Halloween Fest

Spillet av klær

Halloween Fest

Halloween Fest Vurdering: 6/10

Halloween Fest spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Lag Halloween kjoler. Jenter vil bare ha det gøy på Halloween kostyme parter. Hjelp denne jenta få klar for partiet med en drakt som er originalt og morsomt. Velge klær å ha på! Hun har allerede et kosteskaft av heksa og når du er ferdig med spillet vil fly. Må du velge for henne alle elementer av kostyme, må du gjøre det til en ekte heks. Du kan tilpasse for skoene hennes, hudfarge, lue og med smykker. Mange alternativer for deg å lage originale kostymer for jenter heks.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 29854 ganger. Vurdering 587 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 2144 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 29854 ganger
Halloween Fest

Satt til å gjøre en Halloween kostyme for jenter. En Halloween kle seg spill hvor du må lage et kostyme for en kostyme fest. Du må lage en Halloween kjole for en jente som vil være kledd som en heks til festen. Hekser vanligvis slitasje svart, men i dette tilfellet har du alle de klærne du ønsker å gjøre en annen heks kostymer. Hva gjør en heks kostyme? Her er alle elementene du trenger for en jente å lage en kjole som heks for en Halloween kostyme fest. Og når spillet vil fly på hennes magiske kosten.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Halloween Fest for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Halloween Fest. Og husk at dette er et gratis spill som heter Halloween Fest og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Halloween Fest er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Halloween Fest at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Halloween Fest
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280365
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77052
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73549
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.