Spill Gratis

Eventyr med Hannah Montana

Spillet av klær

Eventyr med Hannah Montana

Eventyr med Hannah Montana Vurdering: 4/10

Eventyr med Hannah Montana spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Del et eventyr med den berømte Hannah Montana, spille kle stjernen, sminke, smykker og kostymer og lære litt info om Hannah Montana. Aldri glemme dette eventyret med venner med henne og du kan få høyest poengsum. En. I det første spillet, må du kle skuespilleren Miley Cyrus klikke på elementer fra venstre. Februar. Klikk flygende gjenstander før tiden løper ut slik at du kan få bonuser. Tre. Vise informasjon om Hannah Montana. Har muligheten til å skrive ut når du er ferdig.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 17970 ganger. Vurdering 1046 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 4.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
4

Vurdering basert på 964 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 17970 ganger
Eventyr med Hannah Montana

Spill for fans av Hannah Montana, der du må kle en skuespiller. Du har å gjøre opp den berømte karakter fra tv-serien for tenåringer. En serie som forteller historien om en jente som er en anonym tenårings student, men har en hemmelighet, er hun en av de mest kjente sangerne i verden. Som i det virkelige liv er en velkjent person. I dette spillet følger du henne i dette eventyret til å spille gratis på nettet.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Eventyr med Hannah Montana for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Eventyr med Hannah Montana. Og husk at dette er et gratis spill som heter Eventyr med Hannah Montana og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Eventyr med Hannah Montana er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Eventyr med Hannah Montana at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Eventyr med Hannah Montana
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26360 stemmer
Spilte
279661
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
76393
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
72908
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.