Spill Gratis

Vis på Hannah Montana

Spillet av klær

Vis på Hannah Montana

Vis på Hannah Montana Vurdering: 6/10

Vis på Hannah Montana spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Et komplett sett med makeup og mote for Hannah Montana. I dette spillet må du kle Hannah Montana som en popstjerne. Du blir nødt til å velge hår, klær, sko, tilbehør og gitar med musen og raskt vises på bildet av Hannah Montana. Start spillet ved saloon, må du velge frisyre som vokalist og hårfarge. Så kommer sminke for henne, øyenfarge, sminke for ansiktet og leppene. Og så kostymene, klærne som Hannah Montana bærer er svært viktig, så som skaper en trendy design til det som er veldig bra.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 9017 ganger. Vurdering 2122 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 6.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
6

Vurdering basert på 276 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 9017 ganger
Vis på Hannah Montana

Lag en frisør, makeup artist og stylist for popstjernen Hannah Montana. Vår favoritt sanger og skuespiller må handle i dag. Du må komme deg ut på scenen som vakker og moderne som mulig. Hun er i dine hender å velge alt til henne. Start med å velge frisør frisyre og hårfarge da. For makeup starter med øynene, blush og lip farge. For kostymer har en masse klær og smykker å velge mellom. Å fullføre spillet ikke glem at du må velge en elektrisk gitar til å gå med det hele.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Vis på Hannah Montana for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Vis på Hannah Montana. Og husk at dette er et gratis spill som heter Vis på Hannah Montana og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Vis på Hannah Montana er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Vis på Hannah Montana at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Vis på Hannah Montana
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
280365
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77052
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14470 stemmer
Spilte
73550
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.