Spill Gratis

Helten Mr Bean

Spillet av klær

Helten Mr Bean

Helten Mr Bean Vurdering: 3/10

Helten Mr Bean spill

Liker du det? Bare klikk på det!
Innlegg!
Stem!
Pin It!
Delicious
Beskrivelse:

Vi vet Mr Bean er en merkelig fyr, og liker å gjøre triks, nå har tatt for å bli en kjendis. Kan du forestille deg Mr Bean kledd følgende superhelter: Superman, Batman, The Incredibles, transformatorer og Super Mario?. For å skjule Mr Bean, klikk med musen på Start-knappen og hjulet begynner å slå, stoppe og har et hode, men mangler kroppen til å bli gjort på samme måte. velg kroppen, hodet og deretter bakgrunnsbildet, vil du trenge et postkort morsom animert karakter med henne forkledning.

Ganger spilt:

Dette spillet har blitt spilt 26042 ganger. Vurdering 731 av beste spill gratis

Vurdering

Vi liker å vite hva spillerne tenker på hvert spill. Dette spillet har en vurdering av andre spillere av 3.

Ranger dette spillet

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
3

Vurdering basert på 2074 vurderingene av brukerne

SPILLE
Spilte 26042 ganger
Helten Mr Bean

Mr Bean er en av de morsomste figurene på TV. I dette spillet må du lage en superhelt drakt. Å komponere kostyme du må snurre hjulet for rotasjon først for å se kroppen dress. Deretter stoppe hjulet på nytt for kostyme hodet er valgt. Deretter velger bakgrunnsbildet med scenariet du ønsker å se den morsomme tegneserier. Avslutt komponere scenen for å ha en animasjon med alle elementer. En enkel og morsom aktivitet å ha en god tid.

Hva er dette spillet om? Dette er et gratis spill som heter Helten Mr Bean for nettleseren din uten å måtte laste ned eller installere noe, det er helt pålitelig. På denne nettsiden vil du være i stand til å spille gratis denne Klær flash spill kalt Helten Mr Bean. Og husk at dette er et gratis spill som heter Helten Mr Bean og det er relatert til Klær. Vårt nye spill Helten Mr Bean er en av de beste spillene i Klær du kan finne, og du kan dele det med dine venner og kontakter på de sosiale nettverkene. Dette er et online spill og video spill kalt Helten Mr Bean at vi inviterer deg til å spille, nyte og lære om det, så vel som å dele i kommentarfeltet og med dine venner på sosiale nettverk.

Helten Mr Bean
BAKSIDE

Klær mest spilte spillene

Mickey og Minnie SPILLER ►

Mickey og Minnie

5
5 av 10 - 26362 stemmer
Spilte
281138
ganger

Søte mus kle seg. I dette spillet må du kle disse fine musene opp. Velge de klærne de begge kan bære, og ha det gøy! Klær for de mest elskede av barn. I dette spillet kan du kle disse søte mus, og dermed velger de klærne du har å bære. Ha det gøy! Du må velge noen modeller av klær for å sette spillerne i spillet. Du har sko for begge. Du kan velge henne kjolen og en skjorte for ham. Du kan gjøre opp ansiktet med fargen på øyne eller lepper. Mus hovedpersonene i mange filmer og t ...

Omkledningsrom og farging Svampebob SPILLER ►

Omkledningsrom og farging Svampebob

4
4 av 10 - 4894 stemmer
Spilte
77745
ganger

Hvis du klikker på høyre panel av denne SpongeBob spillet kan du endre fargene på Bob klær, men også alle fargene i scenen der han ligger. Bare du trykker på hver knapp og det du velger vil skifte farge. Når du er ferdig, kan du skrive ut bildet du har laget. Du kan slå av lyden ved å trykke på høyttaler-knappen. Å starte på nytt, trykk på refresh-knappen. Et morsomt spill også for små barn å ha det gøy med Svampebob, den nicktoons tegnefilm-serien på Nickelodeon. Selv Svampeb ...

Sega Creator SPILLER ►

Sega Creator

4
4 av 10 - 14472 stemmer
Spilte
74349
ganger

klassiske spillet for å lage din egen karakter fra Sega, fullt konfigurerbart så du kan lage din egen samling, kan endre ansikt, ører, klær, bakgrunnsfarger, og alt du ønsker.